Holgerssons måleri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlsborg och Holgerssons måleri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Holgerssons måleri är ett av dem. Statusen för Holgerssons måleri är att Bolaget är aktivt.

Holgerssons måleri är ett Enskild firma och skapades 1989-06-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Karlsborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Holgerssons måleri ska trivas.

Holgerssons måleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlsborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Måleriverksamhet och andra till branschen hörande arbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holgerssons måleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Holgerssons måleri och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlsborg.

Vill man komma i kontakt med Holgerssons måleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0505-12440.

.

De som är på något sätt har med Holgerssons måleri är Holgersson, Ulf Torbjörn som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Holgerssons måleri har 580416-XXXX som sitt organisationsnummer.