Solica (energi system)

Västra Götalands län

Information

560609-XXXX är organisationsnummer för företaget Solica (energi system). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solica (energi system) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som Solica (energi system) finns i.

Solica (energi system) har varit registrerat sedan 1996-03-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solica (energi system) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Solica (energi system) är och det finns flera bolag i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för Solica (energi system) är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solica (energi system) så kan ni göra det på telefon genom 0505-31010 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och installation av förnyelsebar energi solfångare, pelletspannor mm. Tillverkning och försäljning av dekaler och reklamskyltar.

Det finns olika personer som har en koppling med Solica (energi system) och det är Karlsson, Billy Nils Börje som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,