Anders Kihlströms Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Anders Kihlströms Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Karlsborg. Det är nämligen den kommunen som Anders Kihlströms Åkeri AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Kihlströms Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-10-03.

Anders Kihlströms Åkeri AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-09-02. Men sedan 2002-10-03 så har Anders Kihlströms Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Baltzar von Platens v. 9, 546 73, Forsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Kihlströms Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6354092.

Karlsborg arbetar för att bolag som Anders Kihlströms Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Kihlströms Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Kihlströms Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Kihlströms Åkeri AB och det är följande personer, Kihlström, Anders Sven-Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlström, Vega Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anders Kihlströms Åkeri AB är 556631-4430.