Forsviks Bygg o. Turbinservice AB

Västra Götalands län

Information

Forsviks Bygg o. Turbinservice AB är ett företag som finns i Karlsborg. I Forsviks Bygg o. Turbinservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Lars Erik som är född 1950 och har titeln VD, Persson, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ragnar Ludvig som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Stig-Ove som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Forsviks Bygg o. Turbinservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Forsviks Bygg o. Turbinservice AB på telefon 0505-41400.

Bolaget skall bedriva renovering och service av vattenturbiner och entreprenadmaskiner, även husbyggnation och reparation samt smidesverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Forsviks Bygg o. Turbinservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Forsviks Bygg o. Turbinservice AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Karlsborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Forsviks Bygg o. Turbinservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-04-13 och Forsviks Bygg o. Turbinservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-04-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Forsviks Bygg o. Turbinservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Forsviks Bygg o. Turbinservice AB har 556604-6263 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.