Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva kioskrörelse, gatukök, restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlsborg så är Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Karlsborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Karlsborg och i Västra Götalands län. Redan 1999-01-29 så skapades Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556565-5460 är organisationsnummret för bolaget som finns i Karlsborg.

Just nu är Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0505-44715 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kanalkiosken i Karlsborg Aktiebolag är Jönsson, Inga Christina Maria som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Helena Doris Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .