Landelius, kläder för män Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av herrkonfektion och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Landelius, kläder för män Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlsborg så är Landelius, kläder för män Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Karlsborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Karlsborg och i Västra Götalands län. Redan 1998-07-08 så skapades Landelius, kläder för män Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Landelius, kläder för män Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Landelius, kläder för män Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556557-9439 är organisationsnummret för bolaget som finns i Karlsborg.

Just nu är Landelius, kläder för män Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Landelius, kläder för män Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0505-13014 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Landelius, kläder för män Aktiebolag är Landelius, Stig Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Landelius, Rose-Marie Monica som är född 1960 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .