Torbjörn Johansson i Karlsborg Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Torbjörn Johansson i Karlsborg Åkeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Karlsborg här finns det många olika Aktiebolag. Torbjörn Johansson i Karlsborg Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Karlsborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Torbjörn Johansson i Karlsborg Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556507-6311.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0505-12536 alternativt besöka eller skicka post till Torbjörn Johansson i Karlsborg Åkeri Aktiebolag på följande adress Hammarnäsv. 11, 546 34, Karlsborg.

Torbjörn Johansson i Karlsborg Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Torbjörn Johansson i Karlsborg Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Gunilla Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva godstransporter, samt därmed förenlig verksamhet.