Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket)

Västra Götalands län

Information

Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av många företag som finns i Karlsborg. Det är nämligen den kommunen som Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-12-15. Men sedan 1997-01-01 så har Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 18, 546 30, Karlsborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0505-17400.

Karlsborg arbetar för att företag som Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) och det är följande personer, Lundqvist, Elisabeth Helen som är född 1959 och har titeln VD, Lundqvist, Elisabeth Helen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Lars-Eric som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Jansson, Staffan Lennart som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Vätternhallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är 556502-3586.