G.B.K Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556493-2365 är organisationsnummer för bolaget G.B.K Transport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G.B.K Transport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlsborg som är den kommunen som G.B.K Transport Aktiebolag finns i.

G.B.K Transport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-09-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G.B.K Transport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

G.B.K Transport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlsborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för G.B.K Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Britt Marie -Karlsson, Kjell Lennart -Karlsson, Per Lennart

Vill ni komma i kontakt med G.B.K Transport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3156810 eller genom brev på följande adress:
Smedjeg. 33, 546 31, Karlsborg

Bolaget skall bedriva transportverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med G.B.K Transport Aktiebolag och det är Karlsson, Kjell Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Lennart som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln RevisorRevisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,