Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlsborg och Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-07-05. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Karlsborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag ska trivas.

Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Karlsborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåtslageriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även värna om traditionell bleck- och plåtslageriverksamhet även utföra antikvariska plåtslageriarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Karlsborg.

Vill man komma i kontakt med Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0505-85050.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag är Waldenstedt, Carl Petter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerin, Stig Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Anders Erik Emanuel som är född 1970 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .

Västra Wanäs Bleck & Plåt Aktiebolag har 556489-4615 som sitt organisationsnummer.