Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag är ett av många företag som finns i Karlsborg. Det är nämligen den kommunen som Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-08-31. Men sedan 1994-01-01 så har Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Svartfjällsv. 3, 546 33, Karlsborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0505-12485.

Karlsborg arbetar för att företag som Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av specialborstar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag och det är följande personer, Hallberg, Hans Karl-Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Robert Mikael som är född 1978 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mase Brush, Maskinborst Aktiebolag är 556472-6999.