Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Karlsborg som är den kommunen där Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag finns. I Karlsborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 35, 546 32, Karlsborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0505-10154.

Karlsborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag har idag 556435-5740 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med böcker, kontorsmaterial, presentartiklar, värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Karlsborgs Bokhandel Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rudolfsson, Helga Agneta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lurén, Bo Karl-Gustaf som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .