Källebacken Stugby Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av lägenheter i stugby samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Källebacken Stugby Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlsborg så är Källebacken Stugby Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Karlsborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Karlsborg och i Västra Götalands län. Redan 1991-01-03 så skapades Källebacken Stugby Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Källebacken Stugby Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Källebacken Stugby Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556415-5892 är organisationsnummret för bolaget som finns i Karlsborg.

Just nu är Källebacken Stugby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Källebacken Stugby Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0505-20290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Källebacken Stugby Aktiebolag är Quick, Lennart Olof Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Velazquez Quick, Lucy De Las M som är född 1955 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.