Skördar Bengt Johansson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Skördar Bengt Johansson Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Karlsborg som är den kommunen där Skördar Bengt Johansson Aktiebolag finns. I Karlsborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skördar Bengt Johansson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Skördar Bengt Johansson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skördar Bengt Johansson Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skördar Bengt Johansson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Radhusg. 8, 546 72, Mölltorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0505-30443.

Karlsborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skördar Bengt Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skördar Bengt Johansson Aktiebolag har idag 556389-5316 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skördar Bengt Johansson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och skogsvård, bedriva handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet samt transporter.

I Skördar Bengt Johansson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bengt Gustav Yngve som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Linnéa Hillevi som är född 1942 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .