Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva godstransporter, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlsborg så är Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Karlsborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Karlsborg och i Västra Götalands län. Redan 1987-11-05 så skapades Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556310-3067 är organisationsnummret för bolaget som finns i Karlsborg.

Just nu är Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0505-40388 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Göran Lindblads Åkeri Aktiebolag är Lindblad, Lars Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Annelie Venita som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .