Rödesunds Trafik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlsborg och Rödesunds Trafik Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Rödesunds Trafik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rödesunds Trafik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rödesunds Trafik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-10-22. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Karlsborg där företaget finns i jobbar för att företag som Rödesunds Trafik Aktiebolag ska trivas.

Rödesunds Trafik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlsborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rödesunds Trafik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Rödesunds Trafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Karlsborg.

Vill man komma i kontakt med Rödesunds Trafik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0505-44288.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rödesunds Trafik Aktiebolag är Eriksson, Lars Tomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Märta Lovisa som är född 1941 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .

Rödesunds Trafik Aktiebolag har 556281-7030 som sitt organisationsnummer.