A-J Transporter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

A-J Transporter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Karlsborg. Det är nämligen den kommunen som A-J Transporter Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A-J Transporter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

A-J Transporter Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1974-01-28. Men sedan 1974-01-01 så har A-J Transporter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skytteg. 1, 546 31, Karlsborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A-J Transporter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0505-10575.

Karlsborg arbetar för att bolag som A-J Transporter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A-J Transporter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tidningsdistribution och godstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A-J Transporter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A-J Transporter Aktiebolag och det är följande personer, Kjellberg, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Mariette Wera Helene som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hjelmqvist, Anders Jonas som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A-J Transporter Aktiebolag är 556186-3597.