Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag är ett av många företag som finns i Karlsborg. Det är nämligen den kommunen som Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1973-05-22. Men sedan 1973-01-01 så har Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 60, 546 32, Karlsborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0505-10218.

Karlsborg arbetar för att företag som Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva blomsterhandel samt idka därmed förenlig rörelse.

Firmatecknare för Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag och det är följande personer, Kjällström, Jan-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjällström, Elsbeth Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderlund, Saga Yvonne Harriet som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kjällströms Blomsterhandel Aktiebolag är 556180-8535.