Sätra Bruk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Sätra Bruk Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Karlsborg här finns det många olika Aktiebolag. Sätra Bruk Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Karlsborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Sätra Bruk Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556029-4034.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0505-21010 alternativt besöka eller skicka post till Sätra Bruk Aktiebolag på följande adress Sätra, 546 94, Undenäs.

Sätra Bruk Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sätra Bruk Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Thalén, Ingela Anita som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , Långberg, Bodil Kerstin Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant . . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, elkraftproduktion, konferensverksamhet, förlagsverksamhet, äga och förvalta medel i enlighet med Allmänna Barnhusets reglemente §§ 12-13.