Ulf Kindboms Åkeri

Västra Götalands län

Information

551013-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ulf Kindboms Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Kindboms Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som Ulf Kindboms Åkeri finns i.

Ulf Kindboms Åkeri har varit registrerat sedan 2000-11-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Kindboms Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ulf Kindboms Åkeri är och det finns flera verksamheter i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för Ulf Kindboms Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulf Kindboms Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0505-40449 eller genom brev på följande adress:

Åkeriverksamhet anslutet till LBC Askersund- Laxå.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Kindboms Åkeri och det är Kindbom, Ulf Erik Samuel som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,