Ninnis Harmony Center

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlsborg och Ninnis Harmony Center är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ninnis Harmony Center är ett av dem. Statusen för Ninnis Harmony Center är att Bolaget är aktivt.

Ninnis Harmony Center är ett Enskild firma och skapades 2004-12-09. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Karlsborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ninnis Harmony Center ska trivas.

Ninnis Harmony Center är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18. I Karlsborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Friskvård med floating, vacusacbehandling, avslappningskurser och försäljning av främst kroppshygienprodukter, hälsokost, tarotkort och ljus.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ninnis Harmony Center är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-29.

Idag är Ninnis Harmony Center och det finns flera bolag som är det idag i Karlsborg.

Vill man komma i kontakt med Ninnis Harmony Center så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5900786.

.

De som är på något sätt har med Ninnis Harmony Center är Johansson, Ditty Ingalill som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ninnis Harmony Center har 480315-XXXX som sitt organisationsnummer.