Refos

Västra Götalands län

Information

450131-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Refos. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Refos är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som Refos finns i.

Refos har varit registrerat sedan 1997-04-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Refos så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Refos är och det finns flera verksamheter i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för Refos är följande:

Vill ni komma i kontakt med Refos så kan ni göra det på telefon genom 0505-12476 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, redovisning, administration, utbildning och deklaration för enskild, enskild näringsidkare, handels- och kommaditbolag samt ideella föreningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Refos och det är Runesson, Ulf Rune som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,