Ailet Konsult

Västra Götalands län

Information

340916-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ailet Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ailet Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som Ailet Konsult finns i.

Ailet Konsult har varit registrerat sedan 1993-06-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ailet Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ailet Konsult är och det finns flera verksamheter i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för Ailet Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ailet Konsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom idrotts- och fritidsområdet. Anläggning och service av: telenät, fastighetsnät, telefax samt fastighetsservice. Handel med bildäck.

Det finns olika personer som har en koppling med Ailet Konsult och det är Larsson, John-Olof som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,