J.Q. Bilservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Karlsborg och J.Q. Bilservice Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och J.Q. Bilservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för J.Q. Bilservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

J.Q. Bilservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1985-06-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Karlsborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som J.Q. Bilservice Handelsbolag ska trivas.

J.Q. Bilservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Karlsborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bensinstationsrörelse, bilreparationer, däckservice, bil- och släpvagnsuthyrning samt import av bilar och tillbehör

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J.Q. Bilservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är J.Q. Bilservice Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Karlsborg.

Vill man komma i kontakt med J.Q. Bilservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0505-10171.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med J.Q. Bilservice Handelsbolag är Johansson, Bert-Olov Paul Olle som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Quick, Per Anders Olof som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

J.Q. Bilservice Handelsbolag har 916569-6650 som sitt organisationsnummer.