Södra Skogens garageförening ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Södra Skogens garageförening ekonomisk förening hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Karlsborg som är den kommunen där Södra Skogens garageförening ekonomisk förening finns. I Karlsborg så finns det många olika Ekonomisk förening och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Södra Skogens garageförening ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har ej F-skatt. Södra Skogens garageförening ekonomisk förening har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Södra Skogens garageförening ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Skogvaktareg. 17, 546 31, Karlsborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0505-10548.

Karlsborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Södra Skogens garageförening ekonomisk förening har idag 766600-2535 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Södra Skogens garageförening ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att genom inköp och uppsättning av Mellbygarage (kallgarage) samt genom partiinköp av bil- tillbehör främja medlemmarnas ekonomiska intressen.

I Södra Skogens garageförening ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Anna Sylvia Ingrid som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Gunnar Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Karl-Gustav Evert Pål som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Mats Christer som är född 1952 och har titeln Suppleant, Larsson, Johan Börje som är född 1934 och har titeln Suppleant, .