Bostadsrättsföreningen Sågen u.p.a.

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att förvärva, uppföra, besitta och förvalta bostadshus i Karlsborg samt att i föreningen tillhöriga hus åt sina medlemmar eller vissa bland dem upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Sågen u.p.a. vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Karlsborg så är Bostadsrättsföreningen Sågen u.p.a. ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Karlsborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Karlsborg och i Västra Götalands län. Redan 1957-06-06 så skapades Bostadsrättsföreningen Sågen u.p.a. och företaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Sågen u.p.a. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

766600-0166 är organisationsnummret för företaget som finns i Karlsborg.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Sågen u.p.a. och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sågen u.p.a. så går det att nå dem via telefon på 0505-44801 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Johansson, Inge Kent Lennart -Kolmodin, Berith Christina Rose -Nilsson, Nils Gunnar Thomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Sågen u.p.a. är Nilsson, Nils Gunnar Thomas som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Hanna Alma Ulrika som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inge Kent Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kolmodin, Berith Christina Rose som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Alf Tage Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Per-Olov Junian som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hagdahl, Karl Henrik som är född 1946 och har titeln Suppleant, .