Verktygsladan i Karlsborg

Västra Götalands län

Information

670421-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Verktygsladan i Karlsborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Verktygsladan i Karlsborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som Verktygsladan i Karlsborg finns i.

Verktygsladan i Karlsborg har varit registrerat sedan 2006-05-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Verktygsladan i Karlsborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

Verktygsladan i Karlsborg är och det finns flera verksamheter i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för Verktygsladan i Karlsborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Verktygsladan i Karlsborg så kan ni göra det på telefon genom 070-7237098 eller genom brev på följande adress:

Handel med verktyg, husgeråd och presentartiklar i butik och på internet samt uthyrning av uthyrning och fordon. Konsulttjänster riktat mot IT- och telekom sektorn. Konsulttjänster inom konstruktions och anläggningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Verktygsladan i Karlsborg och det är Morsing, Karl Kristian som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Härnqvist, Eva Elisabeth som är född 1962 och har titeln Prokurist,