CSCC (Cold Skills Consulting And Courses)

Västra Götalands län

Information

661224-XXXX är organisationsnummer för företaget CSCC (Cold Skills Consulting And Courses). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CSCC (Cold Skills Consulting And Courses) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som CSCC (Cold Skills Consulting And Courses) finns i.

CSCC (Cold Skills Consulting And Courses) har varit registrerat sedan 2000-05-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för CSCC (Cold Skills Consulting And Courses) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-31.

CSCC (Cold Skills Consulting And Courses) är och det finns flera bolag i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för CSCC (Cold Skills Consulting And Courses) är följande:

Vill ni komma i kontakt med CSCC (Cold Skills Consulting And Courses) så kan ni göra det på telefon genom 0505-10757 eller genom brev på följande adress:

Verksamheten skall inriktas mot kurser, konsultering, fritidsaragemang för kunder som vill bedriva verksamhet, utbilda personal m.m. för att kunna verka i kyla extrema förhållanden. Verksamheten vänder sig främst mot företag, statliga organisationer i västra Europa. Verksamheten skall även publicera kurslitteratur m.m. och utveckla, testa utrustning för extrema förhållanden som senare skall erbjudas för försäljning. Verksamheten skall även erbjuda företag som vill testa sina produkter, hjälp mmed at organisera, förbereda, genomföra samt utvärdera tester. Personal från dessa organistaioner och i företag skall erbjudas professionell hjälp att sköta "marktjänsten". Verksamheten skall även på konsultbasic boka, organisera friluftskunder behov åt andra näringsidkare inom samma branch.

Det finns olika personer som har en koppling med CSCC (Cold Skills Consulting And Courses) och det är Greus, Lars Conny Ingemar som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,