D.C.Möbler

Västra Götalands län

Information

650211-XXXX är organisationsnummer för företaget D.C.Möbler. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som D.C.Möbler är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som D.C.Möbler finns i.

D.C.Möbler har varit registrerat sedan 1997-01-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för D.C.Möbler så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

D.C.Möbler är och det finns flera bolag i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för D.C.Möbler är följande:

Vill ni komma i kontakt med D.C.Möbler så kan ni göra det på telefon genom 070-4178417 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av begagnade möbler, kuriosa. Renovering av möbler samt snickeriverkstad. Auktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med D.C.Möbler och det är Blom, Per Christer Ingvar som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,