Böttiger's Företagsservice

Västra Götalands län

Information

641104-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Böttiger's Företagsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Böttiger's Företagsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som Böttiger's Företagsservice finns i.

Böttiger's Företagsservice har varit registrerat sedan 1999-04-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Böttiger's Företagsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Böttiger's Företagsservice är och det finns flera verksamheter i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för Böttiger's Företagsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Böttiger's Företagsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Mobil administrativ- och ekonomisk avdelning till små företagare. typ av tjänster som utfärdas: löpande bokföring med förberedande bokslut, ekonomiska rapporter, budgetering, fakturering med kravhantering, reskontrahantering med ut- och inbet., sekreterartjänster samt löneadministration.

Det finns olika personer som har en koppling med Böttiger's Företagsservice och det är Böttiger, Susanne Christina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,