Mölltorps Grillen

Västra Götalands län

Information

640101-XXXX är organisationsnummer för företaget Mölltorps Grillen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mölltorps Grillen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlsborg som är den kommunen som Mölltorps Grillen finns i.

Mölltorps Grillen har varit registrerat sedan 2003-04-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mölltorps Grillen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

Mölltorps Grillen är och det finns flera bolag i Karlsborg som också är .

Firmatecknare för Mölltorps Grillen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mölltorps Grillen så kan ni göra det på telefon genom 0504-10271 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av pizzor, sallader och hamburgare.

Det finns olika personer som har en koppling med Mölltorps Grillen och det är Mamo, Ochana som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,